Vi använder cookies och andra liknande teknologier för att driva denna nätsida. Vill du veta mer? Bekanta dig med vår dataskyddspolicy.

Utvecklare

Inom Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem och leverera verklig skillnad och nytta för kunderna? Consilia är Microsoft Dynamics Partner och nu söker vi en kollega till vårt Business Central team.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du att jobba tätt tillsammans med ett team av engagerade medarbetare med lång erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på kund och uppdrag. Vi är ett litet team och det finns därför möjlighet att kunna ta en bredare roll.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Implementering av Dynamics 365 Business Central hos kund som en del i ett projektteam
  • Löpande utveckling hos befintliga kunder
  • Bygga integrationer till andra system
  • Specifikation och design av system tillsammans med produktexperter, andra utvecklare och kunder

Verktyg

  • Affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central (BC). Utveckling sker i Visual Studio Code. Här ingår också databasdesign som en integrerad del av utvecklingen
  • Powershell används för administration av BC
  • Jira används för ärendehantering
  • Bitbucket används för kod- och versionshantering
  • Confluence används för dokumentation

Vad är Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Plattformen Dynamics 365 Business Central är Microsofts världsledande affärssystem som är integrerat i Microsofts ekosystem. BC är den nya generationen av Microsoft Dynamics NAV och har i dagsläget över 2,7 miljoner användare.

BC är en kraftfull och skalbar affärssystemslösning speciellt anpassad för mindre och medelstora företag och finns både som On-Premise, Cloud (Saas) eller som en hybrid.

Grundfunktionerna i BC är orderhantering, försäljning, fakturering, inköp, rapportering och lagerhantering. Det finns även funktioner för drift, service och underhåll.

En stor del av arbetet är att anpassa BC för kundernas verksamheter och behov. Vi utvecklar även en egen produkt, BankPro, som är publicerad i BC:s App Store (App Source).

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av systemutveckling, gärna inom affärssystem. Du är en självständig teamspelare som gillar utmaningar och är driven att skapa tekniska lösningar. Du är nyfiken på att lära dig hur saker fungerar och ser lösningar istället för problem.

Du har Windows-vana och gärna ett visst kunnande i administration av Windows Server. Kunnande i Powershell är ett plus. Grundkunskaper i Git är meriterande och kunnande inom redovisning är en stor fördel. Du har goda kunskaper i engelska.

Vad vi erbjuder

Vi kan erbjuda en plats i ett sammansvetsat team som vill vara bäst på det vi gör. Vi har en stark laganda och hög grad av samarbete - tillsammans löser vi utmaningar snabbare och mer effektivt. Vår arbetsgemenskap är avslappnad, prestigelös och hjälpsam.

Du kan växa och utvecklas i takt med att du är med och utvecklar företaget tillsammans med oss. Du kommer att kunna arbeta med spännande projekt hos flera kunder, ofta med den senaste tekniken. Frihet under ansvar är det som gäller och vi erbjuder flexibla arbetstider. Vi är ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar vilket gör att du har stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.

Välkommen med din ansökan

Anställningen startar enligt överenskommelse. Vi går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt, så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Winberg, D365BC Business Consultant, på tel. 018-528 903 eller e-post malin@consilia.fi.

Ansökningar skickas till malin@consilia.fi.